Sardynia - Wyspa ludzi szczęśliwych
18-25 września 2024
powrót do długowieczności
Tydzień odpoczynku, rozwoju duchowego i wewnętrznej przemiany na włoskiej Sardynii – ludzie są tu wyjątkowo radośni i długowieczni! Wspaniała, unikalna kuchnia, krystalicznie czyste szmaragdowe morze, piękne plaże i gwarantowane słońce. Uwalniamy, medytujemy i zostawiamy trudne wspomnienia za sobą. Przywracamy wewnętrzny spokój, harmonię emocjonalną i fizyczną. 5 dni warsztatowych i sesje indywidualne. Warsztaty 10-14, a po południu sesje indywidualne oraz czas wolny: plażowanie i samodzielne wyprawy. Zmieniamy siebie, aby odmienić nasze życie, zdrowie i relacje.
rozwój inspirowany prostotą
→ Twój czas na spotkanie z samym sobą
→ głęboka wewnętrzna przemiana
→ zmienisz ograniczające Cię przekonania
→ zharmonizujesz ważne dla ciebie relacje
→ zostawisz za sobą trudne wspomnienia
→ nabierzesz energii i wzmocnisz zdrowie
→ zatrzymasz się i odpoczniesz
szczegóły wydarzenia
🗓️ Termin: 18-25 września 2024
✈️ Lot bezpośredni charter 2,5h Warszawa Chopin lub Wrocław – Sardynia
🏠 Hotel: Is Serenas Badesi Resort 4*, pokoje 2-os., All Inclusive
☀️ Pogoda: dzień 23°C, noc 20°C, woda 23°C - co dzień 12h słońca
💲 Koszt: 9.600 zł obejmuje:
→ Hotel w pokojach 2-os (7 nocy)
→ Przelot
→ Warsztaty i sesje indywidualne
→ Całodniowa wycieczka
→ Ubezpieczenie podstawowe
Dopłata do pokoju 1-os 2.350 zł
O Sardynii:
Mieszkańcy Sardynii są spokojni, pogodni i bardzo szczęśliwi. Należą do najbardziej długowiecznych ludzi na Ziemi. Czas tutaj jakby się zatrzymał – nie ma autostrad i zatłoczonych miast. Łatwo natomiast spotkać stado owiec i osiołka. To idealne miejsce do odpoczynku. Wybrzeże Sardynii jest bardzo urozmaicone. Piaszczyste plaże nad ciepłym, szmaragdowym morzem zatopione w skalistych lagunach są zachwycające. Plaża La Pelosa jest w rankingu najpiękniejszych plaż National Geografic. Wyspa ma bogate tradycje historyczne, zwiedzanie klimatycznych miasteczek jest wielką atrakcją.
Kuchnia Sardynii jest niezwykle różnorodna. Tutejsze potrawy są wyjątkowe i raczej proste. Wyraźnie różnią się od tradycyjnej kuchni włoskiej, mają własną kulinarną tożsamość zatopioną w zapachach różnorodności ziół. Chleb pane carasau jest wypiekany w ten sam sposób od 3000 lat, a owczy ser pecorino sardo wytwarzany jest wyłącznie na Sardynii. Wino, którego smaku nie da się zapomnieć to Cannonau Di Sardegna DOC z aromatem fiołka, śliwki i przypraw.






warsztaty poprowadzą
Marta Kuśpit
Jestem terapeutką holistyczną. Specjalizuję się w pracy z podświadomością na poziomie emocji i przekonań. Połączyłam Kod emocji z moją niezwykłą intuicją, co pomaga mi precyzyjnie odnajdywać źródło problemów emocjonalnych i dolegliwości w ciele. Rozwiązuję problemy powiązane z konfliktami życiowymi, nadwagą i dolegliwości psychosomatyczne. Pracuję z kobietami nad wzmocnieniem wiary w siebie, uwolnieniem lęku, poradzeniem sobie z emocjami. Prowadzę autorski Coaching duchowy dla kobiet – to transformujący program wspierający kobiety w przypomnieniu sobie swojej wewnętrznej mocy.
Dariusz Chwiejczak
Specjalizuję się w łagodzeniu przewlekłych dolegliwości bólowych, uwalnianiu alergii, odzyskaniu energii, przywracaniu równowagi po stracie bliskich, rozstaniach i traumatycznych doświadczeniach (również PTSD). Jestem założycielem kliniki atmaia. Moją życiową pasją jest przywracanie zdrowia. Jestem terapeutą, trenerem rozwoju osobistego, twórcą uwalniających medytacji, ekspertem kinezjologii stosowanej. Mam doświadczenie w zarządzaniu – prowadzę również sesje coachingu związane z biznesem i pieniędzmi.